Kereskedelem, bevásárlóközpontok, üzletek

Egyszerűen kezelhető szoftver a kiskereskedelmi kampányok kezelésére, több üzletben és képernyőn keresztül

Számos előnye van a digitális képernyőkön keresztül történő kiskereskedelmi értékesítési kampányok lebonyolításában. Nemcsak bebizonyosodott, hogy a digital signage a vásárlók döntéseit több mint a felében érinti, de a vásárlók 80%-át arra is ösztönzi, hogy vásárolhasson a boltokban. A fizikai üzletek folyamatosan versengenek, az online partnerekkel szemben. A digital signage ügyfeleket, vevőket vonz be, kiváló minőségű vizuális tartalommal. A digital signage a kiskereskedelemben olyan vásárlói élményt nyújt, amely összekapcsolja, az online és mobil marketinget a fizikai üzlethelyiséggel.

 

 

Miért érdemes használni a MondisPlay szolgáltatást?

A MonDisplay egy egyszerűen használható szoftver rendszer, amely lehetővé teszi a tartalomkezelést, illet tartalomelőállítást az összes képernyőn, az összes üzletében. Hosszú ideig, csak a nagy cégek, nagy költség vetésű márkák engedhették meg a digital signage használatét. A Mondisplay mindenki számára lehetővé teszi, hogy látványos, figyelemfelkeltő ezáltal forgalomnövelő képernyőket üzemeltessenek az üzleteikben.

 

Kezelhet egy vagy akár több száz képernyőt egy központi irányítási rendszerből, vagy kiadhatja az üzletvezetőknek a saját kampányok létrehozását.

 

A MonDisplay egyszerűvé teszi a tartalom létrehozását. A rendszerben már meglévő videókat, képgalériákat adhat hozzá, vagy ha van webshopja is annak a tartalmát is megjelenítheti az erre alkalmas modul használatával.

 

A monbox médialejátszók kompatibilisek bármely TV-vel monitorral, ami rendelkezik HDMI csatlakozóval. Munkatársaink mindig készen állnak, hogy tanácsot adjanak a kiskereskedelmi üzletekben a legjobb kijelzők használatáról figyelembe véve az ár/érték arányt.

 

 

A MonDisplay Digital Signage szolgáltatás előnyei


- Egyedi digital signage megoldások
- Help Desk támogatás 
- Tartalomkészítési szolgáltatások
- Folyamatos karbantartás, fejlesztés

 

A digital signage rendszer nem egy termék, hanem egy eszköz, amely megfelelő tartalommal értéket ad az ügyfél üzleti tevékenységéhez.Copyright © 2017-2019 MonDisplay. Minden jog fenntartva.