Hogyan kezdjünk hozzá?

Médialejátszók csatlakoztatása a kijelzőkhöz

A MonDisplay rendszer használatával nincs szükség speciális kijelzőre. A médialejátszó segítségével TV vagy monitor is átalakítható reklám vagy információs kijelzőnek, amennyiben a készülék rendelkezik HDMI csatlakozóval. 

 

Dinamikus tartalom létrehozása webes felületen

A tartalomkezeléshez egy könnyen kezelhető online felületet biztosítunk. A tartalomkezelő funkciókkal egyedi dinamikus lejátszási listákat  hozhat létre, a modulok által biztosított megjelenéssel, képekkel, videókkal, adatokkal, egyéb szöveges tartalommal.

 

 

Lejátszási listák hozzáadása a kijelzőkhöz

Az egyes kijelzőkre egyedi tartalmat állíthat össze, de rendszerünk támogatja a csoportos megjelenítést is. Így akár néhány gombnyomással lehet egy adott csoport kijelzőinek tartalmán változtatni. A tartalom megjelenítést saját igény szerint ütemezheti.

 

Tartalom megjelenítése a kijelzőkön 

A médialejátszók működéséhez vezetékes vagy vezeték nélküli internet kapcsolat szükséges. A wifi hálózat beállítása a médialejátszó első indításánál történik.  A továbbiakban, a  lejátszási listák beállításának és az ütemezésnek megfelelő tartalom jelenik meg a kijelzőkön.Copyright © 2017-2019 MonDisplay. Minden jog fenntartva.