Mi a MonDisplay?

 

Mi az a digital signage rendszer?

Úgy definiálható, mint távolról vezérelt digitális kijelzők rendszere, ami kapcsolódik a reklám, marketing, szórakoztatás, merchandising és egyéb információs területekhez. A rendszer lényege, egy központilag kezelhető tartalomszolgáltató szoftver, amivel külön-külön kiosztható az egyes digitális kijelzőkre különböző szöveges, képi, animációs vagy videoüzenetek.
 
A szolgáltatás lényegi látható része legtöbb esetben egy LCD, LED kijelző, amin a felhasználási területtől függően különböző tartalom jeleníthető meg. Ezek működhetnek közterületen, kereskedelmi üzletekben, szállodákban, éttermekben, vállalati épületekben, kiállításokon, oktatási intézményekben, múzeumokban, közlekedési rendszerekben, stadionokban.
 
Összefoglalva a digital signage lényegében egy mérettől és felbontástól független digitális képernyő, amin bármilyen céllal, bármilyen tartalom megjeleníthető. 
 
 
 
A MonDisplay digitális tartalomszolgáltató rendszere a dinamikus tartalomkezelésre épül, mely a lehetőségek széles skáláját kínálja.  Kényelmesen, akár beavatkozás nélkül is frissítheti a digitális kijelzők tartalmát egy előre beállított ütemezéssel. Könnyen és naprakészen kezelheti a kijelzőn megjelenő információkat, ajánlatokat és árakat. Megjelenési ütemtervet készíthet a heti értékesítési promóciókra, az új szolgáltatásokra és termékekre. A MonDisplay rendszer alap modulokat biztosít a tartalomkezeléshez, melyek használatával vonzó, informatív tartalmat jeleníthet meg a kijelzőin. A rendszer modulokra épül, így kisebb fejlesztésekkel az egyedi igényeket is képes kielégíteni.
 
Mondisplay platform

A megfelelő tartalom mellett a digital signage vonzó, sokoldalú és informatív eszköz a vásárlók eléréséhez vagy cégünk belső kommunikációjához.  A kijelzők tartalma ösztönzi az embereket vásárlási döntéseik meghozatalára. Azok az üzletek, amelyek kijelzőkkel vannak felszerelve könnyebben elérik a vásárlókat és felkeltik figyelmüket. 

Azoknál a cégeknél, ahol belső digitális információs rendszer működik hatékonyabbá válik az információ áramlás, segítve ezzel az osztályok közötti együttműködést. 
 
 
 
 

A szolgáltatáshoz szükséges összetevők

 

Hardver

Kijelző, ami lehet egyszerű TV, esetleg monitor, vagy erre a célra gyártott kijelző. 

 

Internet kapcsolat

A szolgáltatás működéséhez állandó internetkapcsolatra van szükség, ami biztosítja a kijelzők folyamatos felügyeletét. Ez lehet egy wifi hálózat vagy ethernet kábeles csatlakozás.

 

MonDisplay előfizetés

A szolgáltatás tartalmazza A felhőalapú tartalomszolgáltató rendszert a média lejátszóval.

 

Tartalom

A megfelelő tartalom létrehozás kiemelten fontos, hogy hatékony eredményes legyen a szolgáltatás


Copyright © 2017-2019 MonDisplay. Minden jog fenntartva.