Felhasználási területek

Kereskedelem, bevásárlóközpontok, üzletek

Kereskedelem, bevásárlóközpontok, üzletekA kereskedelemben már jó ideje használják a digitális kijelzőket kommunikációra. A vállalkozások közvetlenül kommunikálhatnak az áruházak ügyfeleivel. Hatékony eszköz a termékek és szolgáltatások tájékoztatására, valamint a márkaismertség erősítésére.

 

A MonDisplay digital signage rendszere nem egy termék, hanem egy eszköz, amely megfelelő tartalommal értéket ad az ügyfél üzleti tevékenységéhez.

 

 

 

 

 

 

 

 

Szupermarketek, áruházi ajánlatok

Szupermarketek, áruházi ajánlatokA MonDisplay rendszerrel egyszerűen kezelhető egy bolthálózat vagy áruházlánc kijelzőinek tartalma. A reklámcélú üzenetek az adott helyszínre egyedileg is beállíthatóak. Az üzletekben megjelenő dinamikus tartalom ezzel a módszerrel egy központi irodából  kezelhető.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rendezvényközpontok, kiállítások, konferenciák

Rendezvényközpontok, kiállításokSzervezőként folyamatosan aktuális információkkal láthatjuk el a rendezvény résztvevőit. Részvevőként a vállalatunk kiállítási standján saját tartalommal működő digitális kijelzők emelik céges jelenlétünket és egyedi információkkal látják el a standhoz látogatókat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hotelek, éttermek, vendéglátás

Hotelek, éttermek, vendéglátásA MonDisplay rendszer használatával a szállodák egy központi kezelő felületről tájékoztathatják a vendégeket, látogatókat a fontos információkról, szolgáltatásokról, eseményekről. Éttermek számára a menümodulok segítenek a tartalom megjelenítésében.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kórházak, rendelők, gyógyszertárak

Kórházak, rendelők, gyógyszertárakKöltséghatékony módszer az egészségügyi intézmények számára. Használatával releváns, naprakész információt tudunk nyújtani a betegek, a személyzet és a látogatók számára a várókban, előterekben, folyosókon, személyzeti pihenőkben kihelyezett kijelzőkön.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vállalati kommunikáció

Vállalati kommunikációA vállalati belső kommunikáció egyre erőteljesebb minden területen. A munkavállalók naprakész információkkal való tájékoztatása, a vállalat belső megítélését emeli nagy mértékben. Egy adott területen dolgozó kollégák számára fontos információt lehet így megjeleníteni.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Egyetemek, iskolák, oktatási intézmények

Egyetemek, iskolák, oktatási intézményekAz oktatási intézményekben kiemelkedően fontos a diákok és tanárok tájékoztatása. MonDisplay rendszerével a bejáratoknál, folyosókon elhelyezett kijelzőkön, a többzónás felületeken nagymennyiségű ,különböző típusú, változó, realtime tartalmat lehet megjeleníteni.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tömegközlekedés

TömegközlekedésA tömegközlekedés területén több kiaknázatlan reklám célra használható hely van. Ezek között található például a buszokon, vonatokon elhelyezett digitális kijelzőkön futtatott hirdetések. Használja a MonDisplay rendszert, hogy fizetett hirdetéseket tudjon megjeleníteni az utasainak. A MonBox-ok a jármű akkumlátoráról üzemeltethetőek.Copyright © 2017-2019 MonDisplay. Minden jog fenntartva.