Miért a Mondisplay?

Egyszerű, gyors, költséghatékony telepítés

A MonDisplay Digital Signage egyszerűen csatlakoztatható a legtöbb HDMI kijelzőhöz. A MonBox médialejátszóval kapcsolódhat a meglévő Wi-Fi hálózatához, vagy vezetékes Ethernet kábellel csatlakozhat az internetre. A médialejátszó elég kicsi ahhoz, hogy a legtöbb kijelző mögött tárolódjon.


Könnyen kezelhető adminisztrációs felület

A tartalomkezelő felületen a legtöbb művelet néhány kattintással megoldható. A felhasználóbarát felületen könnyű a navigáció, nincs szükség kiemelt képzésre. Az elérhető tartalmi modulok biztosítják, hogy minimális számítógépes ismerettel rendelkező felhasználók is képesek legyen digitális tartalom kialakítására.


Alacsony induló költségek, elfogadható üzemeltetési díjakkal

Az ár minden új szolgáltatás kiválasztásánál és bevezetésnél fontos. Ezért alakítottunk ki egy rugalmas árazási rendszert, ahol igyekeztünk figyelembe venni leendő ügyfeleink igényét. A szolgáltatás indításakor ingyenes próbaidőszakot biztosítunk aminek ideje alatt semmilyen költség nem terheli az ügyfeleket.


Magas ügyféltámogatás, szállítással, telepítéssel

Cégünk biztosítja a folyamatos rendszerfelügyeletet. A MonBox média lejátszók szoftver és hardver karbantartását távolról biztosítjuk, de szükség esetén a helyszínre is kiszállunk.  A MonDisplay rendszerhez 24/7 online támogatást nyújtunk minden felhasználó számára.Copyright © 2017-2019 MonDisplay. Minden jog fenntartva.